Wilderikken is naast dit platform ook een werkwoord. Je kan namelijk gaan wilderikken! Dit kan vanalles inhouden op het gebied van avontuur. Ik gebruik dit zelf vaak als we als gezin iets actiefs gaan doen zoals een wandeling maken, een fietstochtje of een kampvuur in de achtertuin.

Maar dit kan natuurlijk ook groter: Huttentocht in de bergen, klimmen in het klimbos, kano├źn door de Weerribben. Dit kunnen avonturen zijn die je alleen aangaat, maar soms is het veel leuker om samen met iemand te wilderikken. Ik ga ook altijd graag met mijn vrouw Lousanne en ons zoontje Riv wandelen. Lekker de hele dag de natuur in, genieten van de stilte en rust.

En misschien is dat wel het belangrijkste als je gaat Wilderikken: genieten en ervaren. Laat het op je inwerken waardoor je avontuur meer indruk maakt en je ook weer meer opgeladen bent voor je werk.

De letters van Wilderikken staan ook voor begrippen. Deze heb ik allemaal beschreven op Instagram, maar ook hieronder staan ze beschreven. Heb jij hier een leuke toevoeging op? Wat is Wilderikken voor jou? Laat het me dan weten! Altijd leuk om de essentie van Wilderikken met anderen te delen!