LET’S GO WILDERIKKEN

Het onbekende, Je voelt de spanning, maar je gaat ervoor. Dan komt het moment, de adrenaline giert door je lijf…. Yeah, you did it!

Wilderikken staat voor avonturen in de buitenlucht. En een avontuur wordt alleen maar leuker als je buiten je comfort zone gaat. Daardoor heeft het avontuur meer impact, en groei je als persoon.

En de avonturen in de buitenlucht geven je een gevoel van vrijheid en rust. Door veel in de natuur te zijn, kom je meer in balans en creeër je ruimte voor nieuwe ideeën. Wil jij dit ook ervaren maar weet je niet hoe je dit avontuur kunt opzetten? Ik help je erbij en neem je mee op Wilderikken adventure!

Wil jij deze vrijheid ook ervaren?

Ga dan mee op Wilderikken adventure! Je kiest zelf wat je wil doen, ik zet het voor je uit. We hebben vooraf contact om kennis te maken en te kijken wat je leuk lijkt, welke routes je zou willen en kunnen wandelen én wat je wil ervaren. We plannen een datum, en let’s go Wilderikken!

 

  • Hiking adventure in een nationaal park
  • Hike & Camp
  • Sunrise/Sunset hike
  • Huttentocht
  • Suppen/kanoën of andere actieve outdoor beleving
  • Wees creatief, alles is mogelijk!

Welk avontuur past bij jou? Laten we dit samen ontdekken!

Tijdens een kennismaking gaan we samen brainstormen over jou avontuur. Samen kijken we naar wat je wil ervaren, hoe je dat wilt en wat je ervan verwacht.

Ik geef een aantal opties met routes, activiteiten en geef je tips om zeker wel en niet te doen. Wil jij samen met mij kijken welk gaaf avontuur je aan wil gaan? Wil je liever niet alleen, ga dan mee op avontuur, samen met mij of andere Wilderikken!

De hike was goed te doen, afwisselend en leuk voor de kids!

 

De route door de bergen, de kennis van de omgeving, de afgelegen bergmeertjes…stuk voor stuk prachtige belevenissen. En fijn dat de route goed te doen was voor de kids, leuk en afwisselend. Deze gezellige, intensieve maar leuke dag, was zeker de moeite waard en zal ons altijd bij blijven!

– Pieter, Marjolein, Rens en Kirsten