Wilderikken.nl is hét platform voor avonturen, outdoor belevenissen, hikes en nog veel meer buitenactiviteiten! Alle activiteiten zijn eenvoudig, goedkoop en voor iedereen toegankelijk.

Ik ben dit platform gestart om andere mensen te inspireren en te laten zien dat avontuur altijd en overal kan! Leuke outdoor avonturen hoeven niet heel duur te zijn en hoeven niet altijd in verre oorden plaats te vinden, maar kunnen ook gewoon in de buurt van je huis. Soms is een avontuur in je uppie leuk en soms doe je een activiteit liever met vrienden. Of ga je een wandeling in het bos maken met je gezin of onverwacht zwemmen in het open water tijdens een fietstocht. Het avontuur ligt overal op de loer, je moet het alleen even aantikken!

Om anderen te inspireren plaats ik veel van mijn avonturen hier en op de socials van Wilderikken. Zo kun je altijd op de hoogte blijven van mijn laatste avonturen.

Daarnaast geef ik graag advies, vooral op het gebied van hiken. Wij hiken al jaren in de Oostenrijkse bergen en de kennis en ervaring die we hebben opgedaan wil ik graag delen om anderen mee op weg te helpen. Ook als je hulp nodig hebt met het plannen van je tocht of als je een andere vraag hebt, help ik je graag een stap verder!

Heb je tips, opmerking of vragen, stuur me dan even een DM op instagram of een mailtje via het contactformulier.